Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

7 redenen waarom jij de Neteland Natuurloop op 29/6 niet mag missen

Neteland Natuurloop

'Hopelijk ben je al volop aan 't trainen om mee te lopen op zaterdag 29 juni 2024 op de 9e Neteland Natuurloop. Twijfel je nog om in te schrijven? Deze 7 goede redenen trekken je ongetwijfeld over de streep om erbij te zijn.

1. Prachtige parcours 

Hét paradepaardje van onze natuurloop is ons prachtig parcours. Je ontdekt verborgen parels en iets bekendere plekken zoals de Toeristentoren. Geniet van de eerste tot de laatste meter van de Herentalse natuurpracht. 

2. Uitgebreide bevoorradingen 

Onze vriendelijke vrijwilligers zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Sportwater? Water? Een snack zoals een banaan of kraakverse wafel gebakken door moeke? Zelfs je viervoeters zullen op een bevoorrading kunnen rekenen. 

3. Goedgevulde goodiebag

Voor alle voorinschrijvingen voorzien we een goodiebag, gevuld met een heleboel leuke items van onze sponsors. Wat dacht je van een gratis Filou, een bon om te minigolfen bij Wolfstee of een bon van loopwinkel Addict Running. Een ticket scoren = een goodiebag scoren. 

4. Beklimming Toeristentoren 

De 12, 16 en 21 km mogen zich opmaken voor de beklimming van de Toeristentoren. 112 treden, maar het uitzicht is het meer dan waard, beloofd.

5. Gezellig nakaarten 

Where urban meets nature. Dat vat onze startlocatie aan de Kapel in het historische hart van Herentals mooi samen. Het is er gezellig vertoeven én klinken op je sportieve prestaties. Ook voor de kids voorzien we een springkasteel. 

6. In groep lopen 

Wil je graag met je bedrijf of organisatie deelnemen? Dan zijn groepsinschrijvingen zeker interessant. Ontdek het aanbod hier.

7. Het goede doel

Misschien wel de allerbelangrijkste reden om in te schrijven voor de Neteland Natuurloop. Elke euro die we ophalen gaat integraal naar het kinderkankerfonds, Olivia Fund. Deze organisatie ondersteunt revolutionair onderzoek naar kinderkanker en maakt zo elke dag een belangrijke impact om hoop te geven.

SCOOR JE TICKETS

Neteland Natuurloop

Deel dit artikel